6 Şubat 2013 Çarşamba

Sabah Saatlerinde Yaşanan "EStanbul" Çeşmekeşi

Çevreyolunda hafta içi sabah saatlerinde özellikle Organize Sanayi Bölgesi’ne giden araçlar kilometrelerce kuyruk oluşturuyor. Çevreyolunu kullananlar sürücüler sabah saatlerinde dakikalarda beklemek zorunda kalıyor.
Kilometrelerce kuyruk!
Alpu Kavşağı ile 71 Evler kavşağı arasında her sabah trafik durma noktasına geliyor, kilometrelerce kuyruk oluşuyor. Bazı araçlar en az bir saat bu trafikten çıkamıyor. Organize Sanayi Bölgesi, TEKSAN, EMKO, Küçük Oto Tamircileri ve Tornacılar Bölgesi, ve Galericiler Sitesi’ne giden araçlar kuyrukta uzun süre beklemek zorunda kalıyor. 
Planlarda görünmeyen kavşak
Yaşanan sıkıntının temelinde 71 Evler kavşağı yer alıyor. Planlarda görünmeyen 71 Evler Kavşağı’nda yaşanan sıkıntı giderek büyüyor. Görüşlerine başvurduğumuz uzmanlar, buradaki sorumluluğun Büyükşehir Belediyesi’nde olduğunu belirtiyor. 
İstanbul’u aratmıyor!
Her sabah İstanbul trafiğini aratmayan işkenceyi çekmek zorunda kaldıklarını söyleyen sürücüler, “Bizler haftada 6 gün bu yolu kullanıyoruz. Her gün bu trafiği çekiyoruz. Yetkililer bu konuda bir çözüm üretsin. İleride bu sorun daha da büyüyecektir, şimdiden önlem alınması gerekli” diyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder